Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett segel


segla med öppen famn
ta havets vackra lugn
över mitt hjärta och be

låt mitt inre se dina ögon
där inne i själen där kärleken ler
av den vackraste delen som finns

låt allt vackert landa  
känn de som berör djupet
den magiska stund som blev nu

morgondagen infinner sig
utan att vi ser nuet
när dagen aldrig kommer åter
det som vi kallar igår




Övriga genrer av Lindizz
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 00:49



Bookmark and Share


  thyra
Vacker poesi!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz