Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Canedeifra ulo






Canedeifra ulo

betyder

\'påhittat språk\'



på¨ett

påhittat språk




(Direktionen för löjliga påpekanden)




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 253 gånger
Publicerad 2007-07-23 10:05



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Förbaskat roligt måste jag säga. Men är inte alla språk påhittade?
2007-07-25

  Emilia Berg
Man borde prata mer påhittat språk. Kul text!
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP