Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DB3 är diktbok nr 3, text nr 363 av 428 stycken


DB3 363 Något litet om barn






Såväl på dagen

som om natten

har barn ont i magen

ropar efter vatten




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP