Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje gång jag...









...ser mig i spegeln

undrar jag vad den ser hos

mig, egentligen




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-23 20:00



Bookmark and Share


  Jer
Jag fick en lite skratt,
om det var meningen.
2007-07-24

  Emilia Berg
Kul med denna text jag har också en liknande men din är rolig.
2007-07-24

    Delethee
Jag tror man är ganska sammanbunden med sin spegelbild, trots att det i många fall är den vi hatar mest, över mångt och mycket. Bra skrivet.
2007-07-23

    Maria Malm
Tänk, samma sak har jag tänkt om min spegel..
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP