Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salivgemenskap


hans tunga leker med hennes
båda smakar sprit
välkommen till Sverige






Fri vers av Bodja
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-07-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja