Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat söker


Ögon speglar

vattenfyllda tårar

rullar sakta

så varsamt ensamt

kindens mjuka hud

tår efter tår

Hjärtat söker

en kärleksfull famn

 




Fri vers av Lindizz
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 15:36



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Mmm så innerligt vackert, blir rörd...
2007-07-25

  Lena K Nilsson VIP
Berörande och vackert!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz