Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett lyckligt barn...

 

Den Älskades närhet

mitt hjärtas poesi

hans ögons fröjd

hans stämmas melodi

hans begärliga ord

sprudlande

likt rosor

i regnmättad jord

 

Den Älskades närhet

hans varliga händer

ledsagar mig säll

mot förlovade stränder

i kärlekens namn

längtande

jag följer

sluten i hans famn

 

i hans andetag

hans rena behag

fullkomligas jag

 

som ett lycklig barn

lämnar min själ

i hans grottekvarn

 

Bs-07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-24 16:34



Bookmark and Share


  Nina V A
slutet ger en skön leendeskjuts till flödet av ömhet och kärlek man så mjukt flutit igenom, jag känner trygghet och glädjeharmoni, fullkomlighet. Vackert bubblande av lycka!
2007-07-25

  tingeling
Vacker, varm och ärlig. Jag gillar den verkligen. Du fångar mig direkt.
2007-07-24

    Lillemor
Vacker skimrande
närhet i bodilsk tappning.
Blev särskilt förtjust i
strofen
\"..längtande
jag följer
sluten i hans famn..\"
Underbart helt enklet.
Applåder!
2007-07-24

    Maria Malm
Fullkomlig lycka, som klaffar.
2007-07-24

    BetweenTheLines
jag märkte faktiskt inte rimmen först!

subtilt o snyggt inbakat,i en öm text,med fina lines

\"sprudlande
likt rosor
i regnmättad jord\"
2007-07-24

  © anakreon VIP
Mina ögon är så grunda.
Månne att jag borde blunda?!
Carl-Erik
2007-07-24

  Lilla My* VIP
En härligt lurvig grottman dyker upp i mitt sinne*;)
Vacker dikt**
2007-07-24

  lou_lou
Det klaffar och det klaffar bra! Tack för vackra ord och en underbar kärlek!
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg