Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korkat sagt!

PENGAR ÄR ALLT
lyser mot mig i rubriken
Pengar är inte allt
inte när man lever i paniken

PENGAR ÄR ALLT
orden får mig att se rött
Pengar är inte allt
inte när man har ett barn som dött

PENGAR ÄR ALLT
Men det hjälper inte i alla lägen
Pengar är inte allt
inte när döden kommer i vägen




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 655 gånger
Publicerad 2007-07-24 22:04



Bookmark and Share


  Åsa Gustavsson VIP
fullträff
Pengar är inte alls något unikt,
som farfar sa i \"Kalle och chokladfabriken\", det trycks nya varenda dag.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson