Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varenda kotte som jag känner







Folk har länge

såsom i förtvivlan

letat efter min stoppknapp

utan att hitta den,




en del har letat efter batteriluckan,

andra har tänkt på att kortsluta mig...

men jag är en mycket välbyggd robot,

ingen av dem som försökt hittills

har ju lyckats än...




en tidsfråga blott kanske...

men jag tror inte det

förrän jag upplever det själv...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-25 00:59



Bookmark and Share


  figurett
Du får vara glad ändå att du kan skriva utan den censuren Googlesyndication utsätter andra för, dock inte här än, och inte har dom hittat strömbrytaren heller, än...
2007-07-25

  Lena Renman
Hej
Så folk letar dins toppkanapp, där ser man. Din fantasi är det ingen brist på, ordrikedomen flödar och ja, du skrivker på ditt alldeles egna underfundiga sätt du.

Alltid intressant läsning

Lena
2007-07-25

  katt.inc
Tur att de inte hittar din stoppknapp.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP