Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kl 6.57 - limerick

 

Så var det bondmoran ifrån Ruhr

vars make helt spåra ur

när hon födde en pilt

som man kan säga milt

var särdeles likt deras tjur

 

Bs-07




Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-25 06:52



Bookmark and Share


  Erik L
Mycket underfundigt. Jag drog på smilbanden!
2007-08-22

  Lillasyster F
Men kära någon... vad fick du detta ifån!?
Jag garvar vikt över tangentbordet... :)
2007-07-29

  Catrin
Så himla rolig!!!!!!
2007-07-26

    BetweenTheLines
hahaha-tolkningsbart clever!
2007-07-26

  Markattan
Så kan det gå när bondmoran kanske blir alltför uttråkad hemma på gården - man tager vad man haver, som bekant ;o) Lika kul som alltid, Bodil.
2007-07-25

  Eline.P
Haha, så kan det gå när lagårdshaspen inte är på!!
2007-07-25

  © anakreon VIP
De genetiska förändringarna i det överindustrialiserade Ruhrområdet innebär ett stort problem för den Tyska nativiteten, ett faktum som doktor Bodil Sandberg har uppmärksammat i en litterär form som lämnar litet åt läsaren att fantisera över. Det skulle möjligen vara funderingar kring det lilla livets ljudmodell.
Bölar han eller brölar han?!
Carl-Erik
2007-07-25

  Lilla My* VIP
He he*Ett gott skratt applåd o muu;))
2007-07-25

  DanSan
****************

Hahaha . . . hehehe

Ja du BodilSan tack
för dagens skratt!!!

****************
2007-07-25

  Björn Donobauer
ruhrande...eller horande.. som vanligt frustande skratt till belöning..
2007-07-25

  Anders P VIP
i limerickvärlden kan de mest osannolika saker hända minsann. du är oförbätterlig!!
2007-07-25

    Maria Malm
Haha..tack för skratt!
2007-07-25

  ospray
Ha ha tackar för ett gott skratt mitt
i regnet =))
2007-07-25

  Tärningen är kastad
Morgonens första skratt,tack för den
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg