Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För många... :)


Susannas katter

En katt
är Susannas katt
Två
är bättre ändå!
Tre katter
är Susannas skatter
Fyra katter och fem
förgyller Susannas hem
Sex katter i Susannas hus
fyller dagarna med bus!

Katterna blev sju
Det börjar bli många nu…
Åtta katter Susanna smeker
Nio katter sover, äter och leker
Tio katter leker tafatt
på Susannas golv
Elvan är en ny katt,
och sen kom nummer tolv

Susanna är trött
Alla katterna somnar sött
I Susannas säng sover var katt
Men vart ska Susanna sova inatt?




Fri vers av Mona J.
Läst 296 gånger
Publicerad 2007-07-25 19:56



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Sån rolig text, kan aldrig bli för mycket av det kärleksfulla du beskriver
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Mona J.
Mona J.