Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något litet om att sexa













utan någon att gnugga sig emot,

gäller det förstås ändå att ligga i,

med egenkärleken och

dess underbara små stunder




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-27 08:27



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Självvård...bra sex men kan ju bli bättre...
du hittar nog någon att gnugga dig mot, du också.
2007-07-27

    *Zenobia*
ty älskar du icke den människa du själv är

hur vet du då vad kärlek är ?

och gnuggar du dig mot fel person

slår du nog en kullerbytta

och blir utkastad från tunnelbanetåget...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP