Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har ingen aning om vad jag kan ha tänkt på när jag en gång i tiden skrev den, kanske var det ett litet försvar mot att känna sig korsförhörd av några extra nyfikna personer som ibland gå under beteckningen \'mamma\' o \'pappa\'


DB3 364 Säkerhet






Jag vill bara ha frågor
jag kan besvara
med ett \'ja\' eller \'nej\'

andra frågor besvarar jag
med ett \'kanske\'




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-27 10:08



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Var har du varit?...UTE!!!
Kommunikation av den högre föräldraskolan.
2007-07-27

  TheThinLine
Hehe, det känns igen.
Som den tonåring jag är kan jag skjuta in ett \"jag vet inte\" också.
2007-07-27

  theperna
kanske det...
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP