Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skruvad bortförklaring






Det är mitt mörka jag
som tvingar mitt skrivande ljusa jag
att vara medlem i poeter.se och lägga ut
mina anskrämliga texter här

mitt mörka jag håller en tänkt pistol
mot mitt ljusa jags huvud och hotar
att blåsa ut det på alla mina texter
i ett enda svep
om jag inte är korkad nog
att lägga ut dem här till kritisk granskning

en liten del av mitt ljusa jag
håller på och funderar ut en lösning
på detta kidnappningsdrama
alltmedan det låtsas gå med
på mitt mörka jags utspel




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2007-07-28 09:50



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej detta var en mörkljus text i denna sommars höstväder...
Undrar vilken sida av saken som gör sig mest gällade, mörker eller ljus.
Fundersam Lena
2007-07-28

  figurett
Hur som hålls det ljusa ihop av det mörka klister som skapar kraftens flödande behovs smetiga kletande här med din lustiga närvaro
2007-07-28

  Mangal VIP
Intressant bortförklaring... I mitt fall är snarare så att mitt mörkljusa jag försöker lura sig självt och vill sola sig i glansen av det egna ljuset återkastat från andra. Och det är förmodligen värre än så också.
2007-07-28

  katt.inc
Jag gillar ditt mörka jag som tvingar dig att lägga ut texter här. Du levererar dagens första flin. :-)
2007-07-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP