Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dag


Min dag vart en vändning
det leende som var mitt
hjärtat slog i takt av värme

Min dag vart en vändning
som om vindens hårda slag
slog mig rakt in i själen

Min dag vart en vändning
av leendet de tog
förbytt mot tårfyllnad sång

Min dag vart en vändning
av mitt innersta de tog
så lättsamt smaksama ord

Föll jag i gråt...




Fri vers av Lindizz
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-28 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lindizz