Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtagsvägar

 

Jag samlar svalor i min hand
i väntan på dig min käre.

Bakom stängda ögonlock
anar jag vår gryningsmorgon

Du reser i cirklar och spiraler,
lämnar ljusspår på papper
som du strör i vinden

Jag samlar ihop
och lägger mosaik
till  himmelsskyar

För visst famlar vi längs
märkliga vägar


Milstolpar märker oss




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 467 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-07-29 09:41



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP
lyrisk poetik som
inspirerar och lyfter
känslan till hög höjd
2007-07-29

  Anders P VIP
ord som väcker associationer, fantasier och tankar.
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth