Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


i mig


tänk om du
hade varit här
just nu
säger du och
jag undrar
vad som hade hänt
om jag hade varit där
hos dig just nu
och ställt ner
väskan på hallgolvet
och hängt jackan
på jackkroken
och pratat med dig
som jag brukade göra
och sedan kanske
låtit mitt hår falla
över din kudde
och låtit mina fingrar
röra vid din kind

nu genast säger du

om det inte vore
för avståndet
emellan
våra hjärtan
som skaver
skogarna
som växer
ivägen
bilvägarna
som delar sig
så man tappar bort sig
årstiden
som regnar bort
och solen
som knappt
vågar hålla uppe sig

så skulle du




Fri vers av ulli
Läst 623 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-07-29 19:08



Bookmark and Share


  Alfie M
Vad du är duktig!
2008-03-07

  tingeling
återigen en riktigt träff. Jag älskar hur du använder dina ord, får korta lätta ord att kännas så komplicerade ( dock på ett bra sätt ) . Sann skicklighet.
2007-08-28

  john ekström
din dikt blev bara finare och finare mot slutet om hur dessa väldiga skogar och ringliga vägar som symboliserar antingen avståndet mellan er geografiskt sätt men även när du tar upp om hjärtat känslomässigt sätt. hur som helst så känner jag igen mig i denna och jag gillade den mycket
2007-08-15

  tingeling
mycket vackert skrivet. Väldigt poetisk. Finner mig berörd.
2007-08-04

  AneLa
fin :)
2007-07-29
  > Nästa text
< Föregående

ulli
ulli