Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DB3 368 Bara för stunden?







Trilskades du

bara för stunden

eller var det för att testa mig

som du testar hunden?



Vill du ha svar på tal

nu eller genast?



Vill du vara för dig själv

ensammast,

allenast?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-30 10:58



Bookmark and Share


    Karlstadtös
Mycket bra språk i denna dikt!

2023-07-25

  Lena Renman
Hej mycket bra!
lena
2007-07-30

  Bjarne Nordbö
Ryser. Hur starkt som helst.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP