Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgonljuset

morgonljusets öppning
fick en vändning
av kalla ord som slog hårt
som vindens kyla allt tog
med hjärtat sargat om mig
förstod jag nog
detta var min magkänslas tro

du lekte och tog
med mina känslors ord
sorgsen och ledsen
blev min inre tår som föll




Fri vers av Lindizz
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-30 16:07



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Att skriva ut de inre tårarna
som du gör är kanske de som är bäst.
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz