Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en poet här inne, en som inte behöver, likt en gång Picasso eller Dali, rita mer än ett streck eller två för att forma en gestalt... fånga själen och livet i ett, samt få en formlig störtflod av kommentarer, hur avundsam är då ej jag...


...stand by one man...







Who is this man for a start,

but fun,

a secret heart,

a smoking gun...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2007-07-30 22:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
han får inga kommentarer av mig men du får...
now I go smoking!;)
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP