Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I början av sextonhundratalet fanns det folk som tyckte att poesin var alltför överskattad, alltför blott tillgänglig ett fåtal, alltför fyrkantig... här har jag därför gjort ett försök att grafiskt illustrera denna grava form av missnöje


Poesi





Poesi poesi poesi poesi

oesi oesi oesi oesi oesi

esi esi esi esi esi esi esi

si si si si si si si si si si si

i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i i




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-31 00:07



Bookmark and Share


  Lena Renman
Hej
Heeelt härligt!
Bokmärker
Lena
2007-07-31

    ej medlem längre
Påhittiga dig! *skrattar*
2007-07-31

  Carola Jeryd
Ha..ha...ha....HA!
Hi..hi..hi...HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Skrattar gott åt denna POESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Rytmisk så det förslår och vacker att se på!
Kramiz
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP