Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara Människa!!!

I Ett Mörkt Rum

Jag Sitter

En Låga Brinner

En Tår På Kinden Rullar

En Klump I Magen

Vad Händer?

Varför?

Man Människa Är

Många Som Vill Ha En Bit Av Kakan

Jag Medvetet Inte Någon Vill Försaka

Tiden Räcker Till

Jag Vet ,Jag Kan ,Jag Vill

Till Dig!!!!!




Övriga genrer av Zpike
Läst 410 gånger
Publicerad 2007-07-31 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zpike