Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag ser

när jag ser henne
dansa
leka

när jag ser hennes
ljusa hår
virvla i vinden

när jag ser hennes
ögon
skimmra i solsken

när jag hör henne
säga att
hon älskar mig

när hon säger
mamma

då fylls jag av värme igen
allt det mörka klarnar upp
då vet jag vad jag lever för
då vet jag vad älska är




Övriga genrer av saaana
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 20:37



Bookmark and Share


    Klöver knekt
Barn älskar kravlöst, när glömde vi den konsten?
Fint skrivet
2007-08-06

    Brell
Så underbart, får mig att längta efter barn.
2007-07-31

    snöö
Vackert beskrivet om det viktigaste i livet.
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

saaana