Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inristat i träet i ett korsvirkeshus någonstans i Stockholms län


Inristat i trä








\'Genom att vara en god förebild
kan du rädda någons odödliga själ\'

- citat skapat av en okänd -




Övriga genrer av lodjuret/seglare VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-31 22:44



Bookmark and Share


  aftermath
stort
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP