Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting



det är tyst
vi säger ingenting för vad säger man
egentligen
när allting blivit schizofrent
skört
och bara fel


nej vi säger ingenting för vad säger man
till någon man vill hålla hårt
hålla om
men samtidigt inte stänga in


ingenting







Fri vers av Bodja
Läst 543 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 19:34



Bookmark and Share


  Vind
I vår, ibland, oförmåga att kommunicera blir det lätt att hamna i ett sådant tillstånd. Om jag var du skulle jag stryka ordet \"schizofrent\". Det ordet snor som hela texten, den är bra som som den här, utan.
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja