Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ö

Omringad av amputerade själar
med kronisk hjärtlös
bakfylla
utanför inbördes beundran
och omgrupperingar
på caféer sitter dem
i varsitt hörn
sörplar dekadent på kaffemuggen
ser tomma avspeglingar i ytan

man är sin sorg

schatteringens svans följer en till dörren
ut till fantasistaden
fantasifoster i rosa
paljetterat luftslott
fast på en ö,
varje människas öde
ö.




Fri vers av Alina Ögger
Läst 500 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-02 13:42



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Faan, precis så har det känts. Gott skrivit.
2007-10-25

    Maria Malm
Gillade verkligen det snygga språket, beskrivningarna.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Alina Ögger
Alina Ögger