Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill känna kärlek

Om vinden viskar mig
kylan som sveper om
min hud blir kall 
och jag ryser
då rädslan sänder
mina tårar

Om havets brus
viskar mitt inre
de lugn som sänder
all kraft att orka
le för stund

Om solen ler
mot min hud
värmer den mitt skal
så jag inte behöver
känna mig evig sval

Om du med de vackraste ögon
såg in i mig för en stund
skulle du värma mitt hjärta
så att jag vill stanna i evighets sekund

Om du viskar mig orden
de jag vill höra
de jag behöver här inom mig
skulle jag känna lyckorus
i hela mig för en stund




Fri vers av Lindizz
Läst 224 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-11 18:33



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En ljuvlig längtan och så mycket känslor du utstrålar i dina ord som är en fröjd att läsa och ger själen energi.
2008-01-01

  issac.a.m
vackert...underbart
2007-08-12

    Cajsa
Jättebra skrivet
2007-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz