Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min spegel

 

tomheten saknaden

de tårfyllda ögonen

inom min änglasjäl

gråter i tyshet

för där bor min sorg

de vackraste stunderna

är förlorade långt bortom

ensam i ensamhet

tygnden den bär djupt

i det inre av hjärtat

min spegelbild




Fri vers av Lindizz
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-12 16:06



Bookmark and Share


  Lars Granlöf
Njut av de som var fint
så mår du finare.
Dröm om de oväntade du ännu ej upplevt
och en tår kan förvandlas till en spegeldroppe
för din själ.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz