Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bild: http://juegosdeingenio.org/temas/uribe/page/2/


Anamorfosis




Håll dig borta!
Vänd dig om!
Ta ett steg bakåt!
Säg aldrig tänk om!

Ytan har en spricka
ögona
likaså.

Tårarna livslust gnistrar,
känslornas överflöd . . .

Törstens djävulska begär
brinner i hjärtat

Den eviga flamma
som aldrig släcks

Bortom all tvivel
händerna söker

skydd
på hudens yta

tidens smärta
smeks sakta bort

isen sakta tynar

ifrån magen
kommer sång

 

 




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 558 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-13 00:10



Bookmark and Share


  Serapis VIP
Jag sparar den här som bokmärke. Den talar till mig, men jag vet inte riktigt vad den säger.
Jag återkommer.
2007-10-13

  Catrin
Ljuvligt vacker poesi... slutraden är perfekt.
2007-08-13

  Bjarne Nordbö
Det är så flödande vackert att jag blir mållös. B-märker, applåd.
2007-08-13

  Maria Zena Viklund
dina ord är så ljuvliga underbara du, tack för allt det vackra du förmedlar!
2007-08-13

  Lasseman VIP
Åh! sköna du! nu skriver du så där igen!... ja du vet så där som känns i min själ... wow så bra..
2007-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman