Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR PÅ LÖPSEDELN

Här, varsågod!

Gotta dig i det senaste, njut av att frossa på en korkad människas själ.

Jag är blottad inför alla, du kan läsa mellan raderna.

Låt löpsedeln fånga dig, låt rubriken roa dig, låt innehållet krossa mig.

 

 

 


 

 

 




Fri vers av undefined
Läst 475 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-14 12:54



Bookmark and Share


  Mygg
Alldeles för sant!!!
Tycker om din tvärvändning i slutet, väldigt effektfullt!
2008-08-25

  Blåbäret
Och man undrar hur man orkar stå i rampljuset och ständigt krossas om och om igen
2008-07-28

  AnnaMy
klockren verkligen. för så är det ju, man blir utblottad och överkörd i någon blaska som är underhållande i fem minuter, sen slänger man tidningen och går vidare! bravo
2008-07-17

    crapcat
\"Låt löpsedeln fånga dig, låt rubriken roa dig, låt innehållet krossa mig.\"

Mycket bra!
2007-08-26

  tjort
Gillade den verkligen. Slutpoängen är helfräck och sann som jag vet inte vad! :D

kanon!
2007-08-26

  Andunelen
En jättefin text som är alldelses lagom lång och en super fin känsla.
Slutet är helt klockrent, och riktigt super bra.
Det enda jag inte tyckte riktigt om... var att jag var helt övertygad om att det skulle stå \"korkad människas själ.\" och inte själv. Så det var det enda.
Jätte fin text.
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

undefined