Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min älskade Marcus!


Du tog bort hatet och ersatte det med kärlek!

Jag älskar igen efter flera år av hat och ilska..
Du har fått mig att gilla livet, du har fått mig att älska igen.
När vi ligger i sängen och du håller om mig och säger att du aldrig släpper mig så känner jag en längtan, jag längtar tills nästa dag tillsammans med dig, och jag längtar tills vi köper hus, jag längtar tills jag får säga till dig att du ska bli pappa..Jag vill leva med dig för alltid! Du är en otrolig skatt och jag kan inte fatta att du är min, att du tycker om mig fasten jag är så svartsjuk ibland, fasten jag kan vara så irriterad om jag inte fått sova riktigt bra..
Du älskar mig ändå!
Det är underbart!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 534 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-14 13:41



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oh! wow vad jag är glad för din skull min vän! hälsa Marcus =)
2007-08-14

    RebeccaW
Underbar känsla du skapar!:)
2007-08-14
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul