Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inlägg om osande kor och globala uppvärmningen


Klimatvarning

Experterna hyter med fingret åt Rosa
\"Du får inte gå på ängen och strosa!\"
För när det brakar om korna
Stukas stackars atmosfären

Men tänk då på oss
Som går här i skorna
Och rapar och fiser
Med lilla gasmackapären




Fri vers av Fredrik Stillesjö
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-15 13:34



Bookmark and Share


  To
Bra text.

Stackars kor, de har inte själva valt att bli födda. Nog är det bara några få månader om året som de får hytande fringrar mot sig ute på ängen. Resten av året är de som bortglömta då de är inlåsta i sina skymda såkallade hem.

Nog kan det vara djuruppfödarna som experterterna borde ryta finger åt.
2008-01-15

  Hildegun Relefors
Skojigt allvar! Vad sägs om att köra rally med öppna spjäll i öknen, där det inte finns någon grönska, som kan vädra bort skräpet?
2007-08-15

  KristinaE
Härligt inlägg i världsalltets miljödrama. Gott att läsa dig igen!
2007-08-15

  Gunwale VIP
Allt hänger ihop: Dålig miljö, dålig mage, ännu sämre miljö.
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Stillesjö
Fredrik Stillesjö