Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkernatten..

I mörkernattens timmar

lyser stjärnorna upp

och månen tittar på

försöker i mitt hjärta

sjunga ut i ord

rösten bär inga ord

 tystnad infinner

endast hjärtslag hörs

trötta ögon blundar 

endast vattenfylld tår

rinner kvar




Fri vers av Lindizz
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-15 23:44



Bookmark and Share


    amorfati
En mjukt sjungande berättelse som jag verkligen gillar. En liten grej, ordet \"ensamt\" i sista meningen känns lite som om det stör diktens rytm...kanske ta bort t:et? Jaja, en idé bara, ha de fint!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz