Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strö ord över öppet sår

 

ögontårar
de faller 
om igen
och igen
ord sårar mer,
strö de över mig

sänka den som redan ligger

ja det är din melodi

 ett ord har du inte lärt dig
vad kan kosta ett litet förlåt?

ja det är din melodi

den öppna själen
den faller
i tårar






Fri vers av Lindizz
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-16 18:42



Bookmark and Share


  Sofhia Wirström
jätte fin text :))
2007-08-16

  devilsangel
Ord kan såra, förlåt kan läka, ett tag, men sen tar det slut även där. Vackert skrivet!
2007-08-16

    Issand.
vackert.
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz