Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlighetsstörning..

 

 

I en värld utan speglar finns inte ordet

narcissism - frågan är om självförälskelse

alls kan existera

skulle det finnas behov av smink -

för hur mycket tid

skulle läggas på det egna utseendet

om inget fanns att spegla

sig i..

 

Kunde världen tänkas vara annorlunda

om den enda spegeln var din mors och fars

kärleksfulla ögon - total bekräftelse -

och senare i livet din älskades förlorade blick?

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 482 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-16 20:55



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Vacker i sin skörhet
2007-08-16

  Ronny Berk
just så finfunnet ; barndomens spegelbilder ... den älskandes ögons återspeglingar ger den bekräftelse som formar självbilden..
en viktig text du ger mej... ja...
2007-08-16

  [FrökenGoulash]
gud vilken underbar tanke!

jag önskar att det var så.
nog för att jag vet att man dugar som man är
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol