Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Kaj....


Konsten att släppa taget...

Jag har släppt dig,
det gick!!

Jag jublar,
äntligen fri!

Känner inget,
när jag tänker på dig.

Tänker inget,
när jag chattar med dig.

Du är som en skugga,
alltid där.

Men nu en skugga,
som jag inte älskar.

I allla fall inte,
med hela min själ.

Du finns där,
men det är inte du,
som har mitt hjärta.




Fri vers av Tinisen
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-18 01:18



Bookmark and Share


  Manal
visst är det skönt när man äntligen kan känna så..
2008-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Tinisen
Tinisen