Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erfarenhet ger bättre utsikt


Jag vill tacka mitt liv...

Jag vill tacka mitt liv, för den utsikt jag fått
efter den knaggliga stig
uppför det berg som jag gått...

bland stenar och buskar o träd...

Jag vill tacka dig vän
som i livet har stått
och förädlat den tilltro
som jag delvis har fått...

Jag vill tacka min viskande Lind..

Jag vill tacka mitt liv
för den glädje jag fått
fastän modet har svikit,
och lyckan förått...

Jag vill tacka dig!
Min svidande kind!

Jag vill tacka mitt liv
och begrunda det jag...
O! min Gud till mig giv,
giv mig åter en dag!!!

Att få födas och le, öppna ögon och se...
för att sedan av dödljus bli blind!!!




Fri vers av Jaramald
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald