Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lögnen

Kvinnan och tuppen på kyrkvaktarns tak

Hade fått vittring på lögnens besittning

Gol tre i rad




Bunden vers (Haiku) av Maria Zena Viklund
Läst 348 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-20 10:16



Bookmark and Share


  Ronny Berk
funderar ...tuppen och kvinnan... blir förvirrad = god lyrik...
2007-08-26

  Stjärnöga
Så vackert du väver samman orden!
Några få ord bara
med flera bottnar
men med tydlig
adress ändå! ;)

Helt underbart! :)

Applåderas!
2007-08-25

  Björn Karlsson
Den dikten ger mig mycket symbolik.
Kort kärnfull mustigt språk.
Mvh Björnen.
2007-08-21

  Emilia Berg
Mycket finurlig liten dikt.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund