Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brutna vingar

Vinden den susar utanför
här i ensamhet jag är
i mina tankar jag bär drömmar
Svävar ibland upp i de blå
men i mitt hjärta är det
något annat som tär

Vinden den sveper mjukt
intill mina ögon,mun och kind
Känslan klär en karaktär
där något infinner sig
när hjärtat vill tala ut
blir allt som en knut

Endast tårar faller
för inom mig bor
ångest och rädsla
så berör du vid mitt skal
ser du en skepnad av
en ängel med brutna vingar




Fri vers av Lindizz
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-23 18:36



Bookmark and Share


  devilsangel
smärtsam men vacker..
2007-08-23

  prinscess VIP
skör och vemodig
2007-08-23

  Carlita
underbar! bara så
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz