Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inne eller ute? Eller bara aktuell


Jag är aldrig...

Jag är aldrig inne
på ett inneställe...

Men jag är aldrig heller riktigt utanför.

Jag är helt enkelt ute,
fast jag borde vara inne,

därmed går jag aldrig ut
som andra gör...




Fri vers av Jaramald
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-24 01:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
det ser ju lovande ut*L* bra skrivet!
2007-08-31

  Eline.P
Toppenbra text! Nä, inneställen är inget att stå efter, hellre njuta utanför mitt i verkligheten som ÄR *L*
2007-08-27

  VITRIOL
Känner igen mig med värme i dina ord.
2007-08-24

  Lena Renman
Humoristiskt text om utanförskap i innevärlden :-)
Applåd
lena
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Jaramald
Jaramald