Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckans kärlek


Lyckan av värme

spred sig in i mitt hjärta

de vackraste stunder

där du viskade mitt inre

och gav mig kärlek


 




Fri vers av Lindizz
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-24 13:08



Bookmark and Share


  nettizen
ja, det värmer.... när viskningarna berör det innersta.... vackert!
2007-08-24

  devilsangel
där du viskade mitt inre

vackert!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz