Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstdag


Solen värmer kind mot kind

trädens krona krönas i färger

Vindens sus förstärker

medan himmelen är i ljusaste klarhet

~ andas in andas ut ~

dofter av dess
höstkänsla

Känn hur du charmas

in i höstlig passion




Fri vers av Lindizz
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-28 13:28



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
En fin höstkänsla förmedlar du här...
2007-08-28

    JJ VIP
Fin höstlig dikt! Mvh. JJ.
2007-08-28

  sistermoon
Ja ... poeter blir mer poetiska när hösten närmar sig =)

\"Känn hur du charmas

in i höstlig passion\"
2007-08-28

    Elin Sundström
Ja, verkligen fint diktat om höstens passion!Det behövs verkligen, en god påminnelse om att hösten kan vara god!Tack för det!
2007-08-28

  Lejonhjärtas poesi
Vilken härlig kärleksförklaring till hösten som du här målar i ord.
2007-08-28

  Carlita
jag känner det, absolut! charmerande dikt, härlig andhämtning
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz