Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fullmåne


Kvällen är vacker ikväll
mörker skyr
tystnad hörs 
andas tyst
 

Kvällen är vacker ikväll
månljus strålar
genom mitt fönster
ögon ler 


kvällen är vacker ikväll - en fullmånes afton




Fri vers av Lindizz
Läst 287 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-08-28 22:58



Bookmark and Share


  Markattan
Fridfullt och finstämt om denna fullmånens afton.
2007-08-29

  Maria Zena Viklund
mycket fin!
2007-08-29

    sunnanvind
Åh, vad vackert o stämningsfullt!
2007-08-29

  Söder
Vackert skrivet om fullmånen och dess sken.
2007-08-29

  Freeman
:-) du skriver precis vad jag kände och tänkte ikväll innan jag skulle köra till jobbet.....så fint!!!
2007-08-29

  Carlita
om man ändå vore på koh pha ngan :)

ja sådana där kvällar är oerhört vackra aftnar
2007-08-28

    Cajsa
Fint skrivet, kram
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz