Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även en Ängel gråter


Tårar faller

bitterhet och besvikelse

sorgens kamp mot nya mål

inget av stegen har vart enkelt

Tårar faller

i ensamhetens skugga

skyr mörker i alla rum

där tomheten bor

Tårar faller

rädsla svackar av och till

när hjärtat brister

och dess vingar faller samman




Fri vers av Lindizz
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-30 17:56



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Väldigt igenkännande av känslor
Du skriver bra!
2007-09-11

  Lasseman VIP
Oh! ja detta var poesi som kändes i hjärte trakten.. jag älskar och tror på änglar.. men blir ledsen över att dom skall behöva att gråta.. applåder
2007-08-31

  Lars Granlöf
Stortröst
2007-08-31

    Cajsa
Mycket fint skrivet, ja änglar kan gråta de också, kram
2007-08-30

  issac.a.m
vackert skrivet ...
2007-08-30

  devilsangel
självklart gråter änglar också, och dom blir trötta...då måste dom vila vingarna lite...Fint skrivet!
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz