Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetiskt meddelande

 

 

 

 

Var i mitt liv en ny bok som kan inte läsas,

jag lovar att inte riva dina papper någon dag

för att din kärlek ska vara ett skrik

som fortsätter tränger igenom mig

utan tjat och utan röst

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-08-16 20:36



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Tjusigt Issac....
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m