Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mentalsjukhus utan färg

När jag var fyra
planterade min mormor en fabrik i min mage
den producerar små illamående-soldater
& kriget finns i huvudet

ett mentalsjukhus saknar patienter
& en antal inbjudningar har gjorts
trots att jag leker lekar med döda minnen
& är tillräckligt intelligent för att vara störd

så önskar ingen mitt röda hår
mot sterila vita korridorer
jag hade kunnat sjunga för tomma blickar
& schitzofrena hjärtan utan färg

men jag är inte så säker på om
luften hade räckt
för att fylla orden på mina sönderkyssta läppar





Fri vers av Nicole Margit
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Margit
Nicole Margit