Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den omnämnda tallen, uppkrupen på ett rejält stycke gråberg som den omslingrar med grova rötter, finns på Kgl. Djurgården i trakten av Stora skuggan.




Tall; Stora skuggan

Tall

Klippblock

Hoppar bock




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-31 21:10



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du förmedlar härliga bilder med denna kortis.
2007-09-20

    *Zenobia*
kort.....snärtig...fyndig...

naturen är en inspirationsrik källa....
2007-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP