Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart slut för denna gång




Sensommarvindar


solsken, värme och kyla


sommarns sista ryck




Bunden vers (Haiku) av Svante
Läst 582 gånger
Publicerad 2007-09-03 19:49



Bookmark and Share


  fågel grå
Vemod..
2008-08-05

  Last Word Spoken
Och jag kommer längta ihjäl mig
tills nästa sommar :))

Snyggt men sorgligt!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Svante
Svante