Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte höstdepression men likväl...höstmelankoli..eller höstinspiration för den delen. Lite snällare, lite vackrare, ungefär som gulnande löv.


Där bor Poesin

i regnet
som faller från nya höstskyar
i mjukisbyxorna, filten och chokladen
i tårarna
som inte faller längre
i den ensamma promenaden

i solens reflektion i dina ögon
i Minnet
och
i Verkligheten

bor
Poesin




Fri vers av johanna1234
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-03 21:56



Bookmark and Share


    Cronopio
En rätt fin karta och kompass.
2007-09-07

  Hermonius
Jättefint skrivet! Javisst blir man lite mer poetisk såhär på höstkanten? :)

Ha det bäst!

Herman
2007-09-05

  Catrin
Underbart diktat om de vardagliga ting som blir till poesi... Gillar verkligen!!
2007-09-03
  > Nästa text
< Föregående

johanna1234