Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädgårdsdrömma


En ros

Den vita rosen

fick mig att

drömma

oskuldens vita ros

kärlekens röda 

jag såg de flätas

tillsammans 

som älskande

vända sina

 kronblad

mot solen 

och andas in

ljusets och livets  

kraft.

 




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 632 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-04 13:19



Bookmark and Share


  Annmargreta
Otroligt vackert!
2007-10-07

  Fredrik P. VIP
det finns nog ett hemligt
samförstånd mellan
blommorna och solen...
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström